Treći dan potrage za Sarajlijom: GSS objavio nove detalje

0
Radiosarajevo.ba
Treći dan potrage za Sarajlijom: GSS objavio nove detalje
FOTO: Facebook / GSS na terenu

Već treći dan nastavlja se potraga za nestalim Goranom Ljubasom, saopćili su iz Gorske Službe Spašavanja Novi Grad (GSS).

Lokacija potrage je ulica Nahorevska i okolne padine prema Baricama, Poljinama, Skakvcu i Mrkovićima, ruševni objekti, šume i tako dalje, jer jedini vjerodostojan trag o posljednjem viđenju nestalog je fotografija sa videonadzora koja je nastala 16. maja u 4:30 sati u blizini kružnog toka u Jagomiru.

“Zbog slabog protoka informacija o nestalom ovim putem apelujemo na građane da koji imaju videonadzor i pokriva ulicu od Nahoreva do Jezera sa bočnim ulazima u ulice prema Brekimi Kromolju vrate u periodu od 4:30 do 10 sati za dan 16. maj kako bi odredili pravac kretanja nestalog te bi nam olakšali tok portage”, poručili su iz GSS-a Novi Grad.

Također apleuju na građane ukoliko bi primjetili nestalog na svojim videonadzorima da uslikaju telefonom na monitoru, da zabilježe vrijeme i pravac kretanja te da im putem dežurnog ili viber broja GSS Novi Grad Sarajevo pošalju fotografiju.

U potrazi učestvuje preko 30 pripadnika i pripadnica GSS Novi Grad i kolega iz GSS Ilidža koje smo pozvali u ispomoć.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Najnovije