Trebinje: Maloljetnik rafalno pucao po klubu

Radiosarajevo.ba
Trebinje: Maloljetnik rafalno pucao po klubu

Šesnaestogodišnjak iz Trebinja noćas je iz automatske puške ispred ugostiteljskog objekta "Veritas" u ovom gradu teže ranio jednu, a lakše dvije.

Povrijeđeni su izvan životne opasnosti, a maloljetni napadač je uhapšen i od njega je oduzeto oružje.  U CJB Trebinje Srni je potvrđeno da se maloljetnik sumnjiči za pokušaj ubistva.

Prema nezvaničnim saznanjima, maloljetnik je iz lokala "Veritas" izbačen jer je pravio nered. Ali oko jedan sat poslije ponoći, on se vratio i počeo rafalno i pojedinačno da puca u vrata objekta koji je bio pun mladih ljudi koji su proslavljali doček Nove Godine.

Portparol Opšte bolnice Trebinje Biljana Bogdanović rekla je Srni da su u ovoj zdravstvenoj ustanovi noćas hospitalizovani tridesetogodišnji Nebojša Vukoje i dvadesetšestogodišnji Miodrag Karić iz Trebinja.

"Vukoje je zadobio tri prostrijelne rane, dvije u abdomenu i jednu na desnoj nadlaktici i smješten je na Odjeljenje intezivne njege, dok Karić ima dvije prostrijelne rane na desnoj nozi - navela je.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije