Tokom sinoćnje oluje: Stariji muškarac nestao nakon što je upao u riječicu Jošavku

Radiosarajevo.ba
Tokom sinoćnje oluje: Stariji muškarac nestao nakon što je upao u riječicu Jošavku

 Stariji  muškarac inicijala S. Đ. nestao je sinoć tokom nevremena koje je pogodilo Čelinac. Naime, kako su javile agencije, nesretni starac je viđen posljednji put u ošavki, mjestu u blizini Čelinca.                                Navodno je pao u riječicu Jošavku i za njim se traga. Jošavka se izlila na nekim mjestima, ali je kiša u međuvremenu prestala da pada, tako da  ne postoji velika opasnost od novih poplava.

Podsjećamo,  nevrijeme je sinoć pogodilo većinu gradova u BiH a naročito Bijeljinu, Gračanicu, Doboj, Srebrenik, Brčko, Sarajevo te je padao i grad veličine jajeta koji je nanio ogromne štete na usjevima. Vjetar je u Srebreniku bio toliko snaan da je čupao drveća te oštetio krovove na kućama i drugim objektima. Mnoge riječice su se ponovo izlile ali na svu sreću kiša nije dugo padala te se moe očekivati brza normalizacija stanja u pogođenim mjestima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije