Tinejdžer iz Rusije doputovao u BiH, majka tvrdi da je nestao: Porodica moli za pomoć

2
Radiosarajevo.ba
Tinejdžer iz Rusije doputovao u BiH, majka tvrdi da je nestao: Porodica moli za pomoć
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Banja Luka

Artem Aleksejevič Popov (18) nestao je 12. februara kada je otišao u BiH. Kako njegova majka tvrdi, Artem je posljednji put viđen na autobuskoj stanici u Banjoj Luci, a od tada mu se gubi svaki trag.

Artem je iz Rusije prvo stigao za Novi Sad, a onda je prema informacijama koje je porodica dobila od policije 10. februara 2024. godine prešao granični prelaz Rača i ušao u Bosnu i Hercegovinu. Kako navodi njegova majka, posljednji put viđen je u Banjoj Luci.

"Moj sin poznat je i kao Vlajko. Posljednji put viđen je na autobuskoj stanici u Banjoj Luci i od tada mu se gubi svaki trag. Pasoš nije registrovan od 10. februara, što znači da se najvjerovatnije i dalje nalazi u BiH. Nepoznato je gdje je otišao, možda u Sarajevo ili Mrkonjić Grad. Tečno govori ruski i srpski jezik", tvrdi ona za Telegraf.

Jeste li i vi među njima? Tri rečenice koje izgovaraju najsretniji parovi na svijetu

Jeste li i vi među njima? Tri rečenice koje izgovaraju najsretniji parovi na svijetu

Artem je visok 190cm, mršav je i ima smeđe oči i kosu. Prepoznatljiv je i po brkovima i bradi.

Porodica nema informacije o tome šta je imao na sebi kada je viđen posljednji put, ali moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju da pozovu policiju u BiH ili u Srbiji.

Nestao tinejdžer
Foto: Printscreen: Nestao tinejdžer

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije