Skandalozni Tegeltija: "Dok Komšić trikovima kupuje glasove prosječnih Bošnjaka..."

19
Radiosarajevo.ba
Skandalozni Tegeltija: "Dok Komšić trikovima kupuje glasove prosječnih Bošnjaka..."

Milan Tegeltija, savjetnik člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, oglasio se putem društvenih mreža i komentarisao poteze Željka Komšića, predsjedavajućeg Predsjedništva BiH te Borisa Tadića, nekadašnjeg srbijanskog predsjednika.

Prvo je komentarisao jučerašnji događaj u Beogradu, kada je aktiviskinja za ljudska prava Aida Ćorović privedena nakon što je bacila nekoliko jaja na mural Ratka Mladića.

Ovo je komentarisao bivši predsjednik Srbije, Boris Tadić koji je podržao Ćorović.

Pošaljite nam svoju playlistu i budite gost muzički urednik na Radio Sarajevu!

Pošaljite nam svoju playlistu i budite gost muzički urednik na Radio Sarajevu!

"U Vučićevoj Srbiji se ne hapse oni koji prave murale ratnim zločincima i slave ih, već oni koji izražavaju opravdani bunt protiv toga.

Podrška Aidi Ćorović i svima koji imaju hrabrosti da se suprotstave režimu koji slavi zločine", napisao je Tadić.

Međutim, ovo se nije dopalo Tegeltiji koji je ovo komentarisao:

"Ovaj čovjek bio je Predsjednik Srbije. Кako smo ga preživjeli, ne znam, biće da smo stvarno neuništiv narod. To je kao da je Jaser Arafat bio predsjednik Izraela".

Kao da to nije bilo dovoljno, sljedeći na redu je bio komentar na ponašanje Željka Komšića, predsjedavajućeg Predsjedništva BiH. Napomenimo, on je jučer tokom intervjua sa novinarem srbijanskog portala Tanjug, napustio intervju nakon što je novinar Tanjuga Marko Ivas genocid u Srebrenici nazvao "strašnim zločinom".

Tegeltija je i ovo prokomentarisao:

"Dok Кomšić u SA jeftinim trikovima kupuje srca i glasove prosječnih Bošnjaka, u BG bi anti-srbi da uređuju SRB i BG po svom ukusu. Ono što ih spaja je broj Srba koji podržava BG anti-srbe i broj Hrvata koji podržava Кomšića, ali i jednak broj Bošnjaka koji podržava i njega i njih".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (19)

/ Povezano

/ Najnovije