Suzana Radanović: Borenović je trčao kroz park kao Usain Bolt

0
Radiosarajevo.ba
Suzana Radanović: Borenović je trčao kroz park kao Usain Bolt
FOTO: Screenshot / Suzana Radanović

Suzana Radanović, majka Davida Dragičevića, govorila je o poslaniku Branislavu Borenoviću i njegovom ponašanju u vrijeme borbe za istinu o smrti njenog sina.

"Kada su bili zadnji veliki protesti, kad je policija ganjala ljude... poslanik gospodin Borenović trči kroz park Petar Kočić brže od Usaina Bolta, tako da kažem. Čovjek koji hoće i bori se za vlast, koji nas podržava", navela je Radanović.

Napomenula je kako je Sofija, njihova komšinica stala pred policiju, dok je Borenović trčao, ali je prije toga se slikao i rukovao sa Davorom Dragičevićem.

"I kada su ljudi vikali 'bravo' - dizao je ruke, a kada policija napada narod, kao poslanik i neko ko hoće da predstavlja narod, trebao je da stane i kaže 'tu sam'", poručila je Radanović.

Podsjetimo da je ona kazala i kako je gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković želio iskoristiti Davora Dragičevića i sve one koji su tražili pravdu za ubijenog Davida, na način da ih nagovori da uđu u zgradu RTRS-a, u kojoj se prema riječima Suzane Radanović nalazio odred Specijalne policije MUP-a RS.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije