Stranka za BiH: "Prvi put se slažemo sa riječima Elmedina Konakovića"

4
Radiosarajevo.ba
Stranka za BiH: "Prvi put se slažemo sa riječima Elmedina Konakovića"
Radiosarajevo.ba / Almir Bečarević uputio oštro pismo Elmedinu Konaković

Kantonalno vijeće Stranke za Bosnu i Hercegovinu Sarajevo, u saopćenju izdatom u ponedjeljak, 9. septembra, ukazalo je da se "prvi put slaže sa riječima Elmedina Konakovića da stranka koju vodi je već ispunila predizborno obećanje".

Saopćenje Stranke za BiH prenosimo u cijelosti "Naš cilj je da budemo dobri ovim ljudima, našem narodu, dobrom, poštenom i časnom. I ne znači to samo da je bolje, već da je naš imperativ da bude još bolje.

Kome je 'još bolje'? Bolje je članovima Vlade FBIH sa novim voznim parkom i autoopremom dostojnom arapskih šeika. Bolje je članovima NIP-a koji dobivaju pomoći iz kantonalnog budžeta.

Nihad Uk najavio rješenje jednog od glavnih problema u KS: Formirana je radna grupa

Nihad Uk najavio rješenje jednog od glavnih problema u KS: Formirana je radna grupa

Bolje je njihovim koalicionim partnerima koji građevinske radove plaćaju budžetskim novcem i to po cijenama koje su veće i do 2000 puta od regularnih cijena. Bolje je onima koji koriste budžetska sredstva sa sanaciju krovova i fasada za objekte njihovog življenja. Bolje je onima koji kupuju kvadratne metre stambenog prostora i to ne prikazuju. Bolje je onima koji kredite koriste za lično bogaćenje, a koje će svi građani otplaćivati godinama.

'Bolje' je građanima koji vode nemaju u Kantonu Sarajevo, a njihovi 'menadžeri' primaju
plaće od cca 5.000 KM. 'Bolje' je svim zaposlenim u javnoj upravi koji nisu dobili jednokratnu pomoć jer što će zaposlenim pomoć kad ima prečih stvari za 'Trojku'. Bolje je Elmedinu Konakoviću koji pod rotacijama brzo stigne do Bihaća i koristi resurse države za stranačke skupove.

Narod i Pravda Novi Grad Sarajevo: Semir Efendić je Stranku za BiH odveo u bankrot

Narod i Pravda Novi Grad Sarajevo: Semir Efendić je Stranku za BiH odveo u bankrot

Predsjednik NIP-a je već ispunio predizborno obećanje i slogan stranke, 'BOLJE za nas i
naše koalicione partnere'. Cilj je da im bude 'još bolje' i to svaki dan rade i pokazuju, a ovakvim najavama očekujte narode da vam zavuku ruku u džep jer samo preko vaših leđa njima će i dalje biti 'još bolje'."

Saopćenje je potpisano od strane Almira Bečarevića, predsjednika Kantonalnog vijeća Stranke za BiH Sarajevo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije