Gacko / Stigli prvi detalji o udesu u kojem je povrijeđen Emir Spahić

30. 08. 2019. u 12:56:00 Radiosarajevo.ba

Shares:0

Emir Spahić povrijeđen je u toku noći u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u blizini Gacka, na jednoj sporednoj cesti.

Emir Spahić imao saobraćajnu nesreću, traži se helikopter za prebacivanje u Sarajevo

Spahić je, navodno, bio suvozač u vozilu, navodno terencu, koje je sletjelo s ceste (vozač je iz zasad neutvrđenih razloga izgubio kontrolu nad vozilom), a on i jedna osoba su zadobili, kako se u početku mislilo, lakše povrede, doznaje portal Radiosarajevo.ba.

No, Spahiću je tek jutros na pregledu ustanovljeno da nešto nije uredu s nogom - pretpostavlja se da je slomljena - te je hitno smješten u bolnicu u Trebinju, a u toku je premještanje bivšeg Zmaja do sarajevske bolnice - bit će prebačen helikopterom Oružanih snaga naše zemlje. 

Doznajemo da Spahić nije životno ugrožen, a, prema posljednjim informacijama, slomljena su i četiri rebra, te ima mnogo hematoma na tijelu.

Potvrđeno iz OSBiH: Helikopter za Spahića spreman, uskoro kreće za Trebinje

U Okružnom tužilaštvu Trebinje također su nam rekli da jeste bio udes, ali da tužilac nije izašao na mjesto događaja jer je učestvovalo samo jedno vozilo, a mislilo se da su lakše povrede. Ipak, tužilac će danas prikupiti informacije o cijelom događaju.

NEMA KOMENTARA