Stanivuković: Pozivam Đajića da dostavi imena onih koji su htjeli da me išamaraju...

3
Radiosarajevo.ba
Stanivuković: Pozivam Đajića da dostavi imena onih koji su htjeli da me išamaraju...
FOTO: Facebook / Draško Stanivuković

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banje Luke jučer je po tradiciji želio darivati prvorođenu bebu u ovom gradu, no u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske mu to "zbog protokola" nije dopušteno.

Rukovodstvo bolnice poručilo je Stanivukoviću da će poklon umjesto njega predati direktor UKC-a Vlado Đajić, što je uznemirilo gradonačelnika Banje Luke.

Iako je gradonačelnik Banje Luke ružno dočekan, on je uputio lijepu novogodišnju čestitku i predao poklon.

Još jedno veliko priznanje za film Kiss The Future: U New Yorku osvojena Nagrada publike

Još jedno veliko priznanje za film Kiss The Future: U New Yorku osvojena Nagrada publike

Večeras je Stanivuković na svom Facebook profilu uputio poruku:

"Pozivam doktora Đajića da dostavi imena i prezimena svih onih koji su juče željeli da me, kako on kaže "išamaraju i ispljuju", da vidimo da li stvarno ljudi tako misle ili je na sceni još jedna manipulacija zdravstvenim radnicima. Da li je RS zaslužila da jedna ovakva ličnost predstavlja Klinički centar, najvažniju zdravstvenu instituciju?!"

Podsjećamo, prva beba u RS-u u 2022. godini rođena je minut nakon ponoći na UKC-u. Iako predstavnici gradskih vlasti i UKC-a svake godine daruju prvorođenu bebu, Stanivukoviću nije dopušteno da lično uruči poklon majci i bebi, a sve je pretvoreno u političko prepucavanje. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije