Stanivuković objavio nove snimke prijetnji policije: Gdje te god vidim išamarat ću te

Radiosarajevo.ba
Stanivuković objavio nove snimke prijetnji policije: Gdje te god vidim išamarat ću te
Foto: Nedim Grabovica / Draško Stanivuković

Narodni poslanik Draško Stanivuković objavio je na svojim društvenim mrežama audio snimak iz PU Banja Luka na kojem se čuju navodne prijetnje inspektora, nepoznatoj osobi.

Stanivuković je nakon objavljenog snimak napisao na svom Facebooku da će pristati da ga saslušaju u policijskoj upravi ako sa njim bude onoliko ljudi koliko bude i inspektora, te i njegov advokatski tim.  Snimak je po tvrdnji Stanivukovića nastao u policijskoj stanici.

"Samo izađi i reci da te tuklo, maltretiralo bilo šta drugo, shvataš li? Gdje te god u gradu vidim išamarat ću te! A ti sad podvedi pod prijetnju! Eto vidjet ćeš. Pa i ti bi da imaš ovakvu mogućnost, pa i ti bi se tako ponašao. Dao si izjavu, nama se ta izjava ne uklapa! 

Pa zgazimo te ovdje! Stari moj, ja tebe lišim slobode na 24 sata, za 24 sata... Onda ti kasnije idi dokazuj šta sam ja tebi uradi. Trivićka je ovdje plakala, narodni poslanik plakala, ali je slagala... Draško Stanivuković ja mu kažem nemoj se čovječe, nemaš potrebe, ganjaj pelene, crijep, kidaj asfalt, ono to je tvoje", čuje se na snimku.

Podsjećamo, narodni poslanik Draško Stanivuković prije nekoliko dana je objavio na svojim društvenim mrežama audio snimak iz PU Banja Luka na kojem se čuju navodne prijetnje inspektora - novinaru Ivanu Begiću. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije