Srđan Mazalica napustio TV emisiju zbog sukoba s Draganom Miokovićem: 'Začepi ti tamo'

7
Radiosarajevo.ba
Srđan Mazalica napustio TV emisiju zbog sukoba s Draganom Miokovićem: 'Začepi ti tamo'
Foto: Screenshot / Srđan Mazalica napušta emisiju 'Odbrojavanje' na BHRT-u

Zastupnik SNSD-a u Narodnoj skupštini manjeg bosanskohercegovačkog entiteta RS Srđan Mazalica gostovao je na BHRT-u, ali je odlučio da je napusti zbog sukoba s Draganom Miokovićem. 

U emisiji Odbrojavanje na javnom servisu Bosne i Hercegovine gostovali su Mazalica, Mioković i zamjenica ministrice za ljudska prava BiH Duška Jurišić.

Razgovaralo se o antifašističkom pokretu u Bosni i Hercegovini, a Mazalica je hvalio entitet iz kojeg dolazi. Mioković je na to postavio isto pitanje više puta, koje glasi: "Je li četnički pokret u RS izjednačen sa partizanskim?"

Potresne vijesti: Adis Ahmetović otkrio da ima karcinom

Potresne vijesti: Adis Ahmetović otkrio da ima karcinom

Mazalica je odgovarao: "Možete li molim vas utišati tog gospodina tu. Ubacuje mi se u riječ. Ne mogu da pričam, ne mogu da čujem sebe. ja sam njega slušao kad je on govorio. Ajde začepi ti tamo. Šuti, pusti me da kažem." 

U diskusiju se uključila i Duška Jurišić, koja se žalila voditeljici kako Mazalica uzima previše vremena. Zatim je zastupnik SNSD-a odlučio da napusti emisiju. Incident možete pogledati ovdje. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (7)

/ Povezano

/ Najnovije