SNSD-ova poslanica održala govor: Umijemo li da dignemo glas hrabro

4
Radiosarajevo.ba
SNSD-ova poslanica održala govor: Umijemo li da dignemo glas hrabro
Print Screen / Nataša Radulović

SNSD-ova poslanica Nataša Radulović održala je energičan govor na današnjoj sjednici koju je inicirao član Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

Replicirajući Nebojši Vukanoviću koji je jedini od opoziocionih poslanika ostao u sali, kazala je:

“Da li imamo hrabrosti da kažemo onima koji nas ugnjetavaju, ti nemaš. Umijemo li da dignemo glas hrabro, sigurno? Đe su ti Srbi? I ovđe nam držiš čas istorije. Znamo mi istoriju odlično i zbog istorije idemo ođe zajedno da vidimo šta je ovo, da skinemo, da živimo kako treba, a ne da nam neko odozgo kroji, ugnjetava i određuje. Izvini, molim te, imaš ti svoje mišljenje, mi imamo svoje. Evo nas ovđe po ovome pitanju koje je u veliko interes za RS za ljude koji ovdje žive, za one – neka im je laka crna zemlja – koji su dali za nju život. Znači sada ćemo da sjedimo i čekamo oće li nas udariti kamenom ili prutom. Ne može gospodine, budi iskren i reci ‘ ja sam da živimo tako i tako’. Slušala sam sve đe ko je kako govorio, reče u prsa se bune, a đe su ti? Ti si ostalo samo, ali govori kako treba, kao Srbin koji je za RS, nemoj na dvije stolice i politički mudruješ, ne može tako momak, izvini. Ođe smo da izglasamo šta su rekli ljudi čestito u ime RS idemo tako i da to pozdravimo, a ne ođe da mi mudruješ”, kazala je poslanica, piše N1

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije