Skandalozno: Pomoćnik direktora slupao službeni automobil i tužio Vladu RS

0
Radiosarajevo.ba
Skandalozno: Pomoćnik direktora slupao službeni automobil i tužio Vladu RS
Foto: Trebinje danas / Siniša Tarana

Siniša Tarana, pomoćnik direktora Poreske uprave RS iz Trebinja učestvovao je sa službenim automobilom u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila prošle godine i u kojoj je pričinjenja velika materijalna šteta na pomenutom vozilu.

Ova informacija potvrđena je za "Nezavisne novine" iz Poreske uprave RS, iz koje su dodali da je utvrđena šteta na službenom automobilu 24.850 maraka.

"Obavještavamo Vas da je aktuelni pomoćnik direktora Poreske uprave RS za Područni centar Trebinje, Siniša Tarana, u 2023. godini imao saobraćajnu nesreću u kojoj je oštećen službeni automobil Poreske uprave RS, a procijenjena materijalna šteta je u iznosu od 24.850 KM", piše u odgovoru iz Poreske uprave RS.

Akademik Duraković: Al Jazeera – otok istine na pučini našega svijeta

Akademik Duraković: Al Jazeera – otok istine na pučini našega svijeta

Dalje pojašnjavaju da je Poreska uprava RS, Vladi RS podnijela Inicijativu za pokretanje postupka za utvrđivanje štete i odgovornosti za štetu, te da odlučujući po ovom pitanju, Vlada RS donijela rješenje kojim je Tarana obavezan da plati napravljenu štetu od gotovo 25 hiljada KM.

Međutim, pomoćnik direktora Poreske uprave nije složio sa dobijenim rješenjem, pa je odlučio da tuži Vladu RS, smatrajući da on nije dužan da plati nastalu materijalna štetu.

"U toku je postupak po tužbi u upravnom sporu, koju je Siniša Tarana podnio radi poništenja rješenja Vlade RS, kojim je isti obavezan da nadoknadi materijalnu štetu u iznosu od 24.850 KM", naveli su iz Vlade RS.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije