Skaka: Dobri smo domaćini i zato nas u ovako velikom broju i posjećuju

Radiosarajevo.ba
Skaka: Dobri smo domaćini i zato nas u ovako velikom broju i posjećuju
FOTO: Radiosarajevo.ba / Abdulah Skaka, bivši gradonačelnik Sarajeva

Gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka na svom Facebook profilu zahvalio se svima na predivnom dočeku Nove godine ispred Vječne vatre koji je prošao bez ijednog incidenta.

Skaka je za večeras najavio novo druženje na koncertu Bombaj štampe.

“Poštovane sugrađanke i sugrađani, dragi naši gosti, sinoć sam, tokom obilježavanja Nove 2019. godine sreo uposlenike Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, Hitne pomoći, Vatrogasne brigade, Kliničkog centra, članove Sarajevske filharmonije, umjetnike, načelnike općina, predstavnike Turstičke zajednice, redare i zaštitare, uposlenike i saradnike Gradske uprave. Svi su brižno i profesionalno radili svoj posao. Susreo sam se sa mnogobrojnim građanima i gostima turistima koji su istinski uživali u programu koji smo priredili”, napisao je Skaka.

Dodao je da smo mi zajednica koja zajedničkim naporima nudi bezbroj prednosti, ali najvažnije od svega je što smo zajedno u miru, dobrom duhu i radosti.

Poručio je da mu je kao gradonačelniku najvažnije da su Sarajlije sa svojim gostima iz cijelog svijeta povezani u jedinstvenim trenucima koji čine naše živote.

“Dijelimo zajedno radost i bol, sreću i tugu i uvijek zajedno. Takvi smo mi, volimo goste, dobri smo domaćini i zato nas u ovako velikom broju i posjećuju. Želim svima još jedno sve najbolje, da u zdravlju i miru uvijek dočekujemo lijepe trenutke. Da budemo ponosni građani, da naša pozitivna razmišljanja pretvaramo u djela, a naše znanje u snagu. Naravno, idemo dalje. Večeras se vidimo na istom mjesto sa Bombaj Štampom!”, zaključio je Skaka.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije