SDS izbrisao SNSD-ovu ministarku sa fotografije

Radiosarajevo.ba
SDS izbrisao SNSD-ovu ministarku sa fotografije

Radio Feniks je na svojoj web stranici 30. januara objavio tekst u kojem se navodi kako su potpredsjednica Vlade Republike Srpske i ministarka porodice, omladine i sporta Nada Tešanović (SNSD) i poslanik SDS-a u Narodnoj skupštini Darko Banjac prisustvovali prijemu kod rukovodstva opštine Kozarska Dubica koji je upriličen za pobjednike Kupa Republike Srpske rukometaše Rukometnog kluba Kozara-Mlijekoprodukt, pišu Nezavisne.com.

U istom tekstu se, kako prenose sarajevski mediji, navodi da je ministarka Tešanović čestitala upravi, treneru i igračima osvajanje Kupa Republike Srpske i naglasila da je "Kozara-Mlijekoprodukt" klub koji je nedavno ušao u Premijer ligu, a već je osvojio Kup Republike Srpske i u Kozarsku Dubicu donio značajan republički pehar.

Uz tekst je objavljena i fotografija na kojoj se vide Mile Zlojutro, načelnik Dubice, ministarka Nada Tešanović, narodni poslanik Darko Banjac, Perica Bundalo, šef dubičkog PDP-a i drugi.

Isti dan na zvaničnoj web stranici Srpske demokratske stranke (SDS) objavljen je tekst u kojem se takođe govori o ovom prijemu, ali se u njemu spominje samo SDS-ov poslanik Darko Banjac, odnosno u tekstu nigdje nije navedeno ime ministarke Tešanović.

Da stvar bude još gora, SDS je na svojoj stranici objavio istu fotografiju kao i Radio Feniks, ali su sa nje izbrisali ministarku Tešanović. Nakon toga, SDS-ovci su u potpunosti izbrisali sa sajta i tekst i fotografiju.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije