SDA demantira Radončićevu izjavu

Radiosarajevo.ba
SDA demantira Radončićevu izjavu

SDA demantira izjavu Fahrudina Radončića obajvljenu u Večernjem listu da mu je navodno lider SDA nudio ulazak u vlast i preuzimanje pozicija SDP.

Stav SDA je jasan i nepromijenjen kada je riječ o Radončiću, a njegova izjava notorna je neistina. Podsjećanja radi, u Srebrenici je kategorično izjavio kako njegova stranka neće podržati budžet. To je ponovio nekoliko dana kasnije kada se Predstavnički dom državnoga parlamenta izjašnjavao o budžetu, da bi na kraju ipak slagao i podržao budžet. To, međutim, nije ništa novo kada je u pitanju vlasnik SBB koji uporno, istina sve nervoznije, poriče svoje veze sa organiziranim kriminalom, ali u to nikoga ne može uvjeriti. Građani Bosne i Hercegovine imali su konačno priliku vidjeti na djelu i čuti beskrupulozne neistine od osobe koja pretendira da bude državni ministar sigurnosti dajući im do znanja šta bi i kako radio ako bi došao na tu poziciju za koju je lično najviše zainteresiran, navodi se u saopćenju Službe za odnose s javnošću SDA.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije