Sarajevski vatrogasac Nermin Čengić Durmo izgubio bitku za život

Radiosarajevo.ba
Sarajevski vatrogasac Nermin Čengić Durmo izgubio bitku za život
Vatrogasac Dobrovoljnog vatrogasnog društva Vratnik Nermin Čengić - Durmo (25) izgubio je bitku za život nakon teške saobraćajne nesreće.

Durmo je nastradao nakon pada sa četverotočkaša u nesreći koja se 25. septembra desila u blizini zgrade sarajevske Općine Novi Grad.

 

“Nakon ove nesreće, Nermin je primljen u KCUS gdje je operisan te zadržan na intezivnoj njezi. Iako je bio u zavidnoj fizičkoj formi, povrede su bile preteške”, kazao je za Oslobođenje njegov kolega vatrogasac Fahri Frlj, ne krijući tugu zbog gubitka prijatelja.

 

“S velikom tugom želimo da obavijestimo sve vatrogasce da je naš Nermin Čengić Durmo nakon teške saobraćajne nesreće izgubio borbu za život. Vatrogasno Društvo Vratnik je ostalo bez jednog od najboljeg i najspremnijeg vatrogasca. Uvijek će te voljeti i sjećati se tebe tvoji drugovi i braća”, objavili su i na stranici PVB Skenderija.

 

Iza Nermina su ostali supruga i trogodišnji sin.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije