Sarajevo: Usred sudnice pokušao ubiti suprugu

Radiosarajevo.ba
Sarajevo: Usred sudnice pokušao ubiti suprugu

U jednoj od sudnica u Općinskom sudu Sarajevo jučer, 22. novembra, se odigrala prava drama kada je N. Z. (40) na očigled prestravljenih uposlenica suda pokušao ubiti svoju suprugu M. Č. (29).U svojoj nakani, srećom, nije uspio i uhapšen je, a o svemu je obaviješten i dežurni tužilac

Kako saznaje Dnevni avaz, nakon završene sudske rasprave, pomenuti muškarac je oštrim predmetom nasrnuo na svoju suprugu.

Na svu sreću, ovaj incident je vrlo brzo stavljen pod kontrolu, a sudska policija u tom trenutku nije bila prisutna u prostoriji budući da to nije praksa na porodičnom odjeljenju Općinskog suda.

Agencija Fena javlja da je oštri predmet, osumnjičenik pronašao u kancelariji i dodaju da je povrijeđena Č. M. hospitalizirana na Klinici za urgentnu medicinu KCUS-a, gdje joj je dijagnosticirana fraktura nosne kosti s ranom, a potom je zbrinuta na Klinici za maksilofacijalnu hirurgiju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije