Sarajevo: Preminuo Dragan Obradović

0
Radiosarajevo.ba
Sarajevo: Preminuo Dragan Obradović
Foto: Za nove generacije / Dragan Obradović

Nakon kratke i teške bolesti preminuo je jedan od osnivača političkog pokreta Za nove generacije Dragan Obradović.

Tužnim povodom su se oglasili iz pokreta ZNG, poručivši kako su u šoku zbog smrti svog člana, te da su zahvalni za svaki zajednički trenutak:

"Smrt našeg cijenjenog i dragog člana OO Novo Sarajevo Dragana Obradovića zatekla nas je i ovim putem želimo iskazati naše poštovanje i posljednju zahvalnost za sve vrijeme koje smo proveli zajedno, za svaki štand i letak, svako druženje, odbor, radni sastanak, svaki tvoj osmijeh, humanost, novi prijedlog i inicijativu i svaki trenutak koji si s nama nesebično dijelio.

Ramo Isak razgovarao s čelnikom MUP RS nakon napada na bošnjačke povratnike - evo šta su dogovorili

Ramo Isak razgovarao s čelnikom MUP RS nakon napada na bošnjačke povratnike - evo šta su dogovorili

Ostavio si neizbrisiv trag među svim članovima i članicama Pokreta koji su te upoznali i s kojima si sarađivao. Ponio si s nama mnoge terete, radovao se uspjesima i radio na neuspjesima da se isti ne ponove. Širio si priču i predstavljao ZNG u najboljem svjetlu, gdje god si to mogao. Mi ćemo te uvijek pamtiti kao osobu koja je bila dio naše porodice. Bio si strpljiv, dobronamjerna osoba i čovjek na koga se uvijek može osloniti.

Koliko god riječi da napišemo, nisu dovoljne da izraze našu zahvalnost što si bio član našeg tima i tugu što si nas napustio. Nedostajat ćeš nam druže, jako ćeš nam nedostajati."

POSLJEDNJI POZDRAV NAŠEM ČLANU, PRIJATELJU, VELIKOM ČOVJEKU, DRAGANU OBRADOVIĆU🙏 Smrt našeg cijenjenog i dragog člana...

Posted by Za nove generacije - Politička inicijativa on Tuesday, November 28, 2023

Inače, Obradović je po zanimanju bio inžinjer logistike.

"Rođeni sam Sarajlija, po zanimanju inžinjer logistike. Želim sigurnu, stabilnu, perspektivnu, nekoruptivnu i evropsku Bosnu i Hercegovinu za nove generacije", naveo je jedne prilike opisujući se.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije