Sarajevo oblijepljeno plakatima: Da li ste vidjeli ovu ženu

0
Radiosarajevo.ba
Sarajevo oblijepljeno plakatima: Da li ste vidjeli ovu ženu
FOTO: Radiosarajevo.ba / Nestala Nevzeta Solak

U Sarajevu je prije tri dana nestala Nevzeta Solak, a u glavnom gradu BiH danas su se pojavili plakati sa kontakt brojem telefona i opisom nestale.

"Ulazimo u treći dan potrage za nestalom Nevzetom Solak. Zbog slabog protoka informacija o kretanju nestale molimo naše sugrađane ukoliko su je primjetili da nam jave na dežurne brojeve.

Posljednji put je viđena na autobuskom stajalištu u Rajlovcu u neposrednoj blizini ulaza u kasarnu Rajlovac što je potvrdila porodica i nadzorne kamere sa poslovnih objekata u blizini autobuskog stajališta", naveli su iz GSS-a Novi Grad Sarajevo.

FK Željezničar došao do važne pobjede nad GOŠK-om i udaljio se od zone ispadanja

FK Željezničar došao do važne pobjede nad GOŠK-om i udaljio se od zone ispadanja

Ekipe su na terenu. Pored članova porodice, tu su Službe za civilnu zaštite Novi Grad Sarajevo, VI Policijska uprava MUP KS, GSS Novi Grad Sarajevo je i ekipa GSS Stanice Sarajevo sa potražnim psom, a ostale ekipe GSS KS su u pripravnosti.

Opis nestale:
Godište 1959
Visina 160 cm
Težina oko 65 kg
Nastanjena Zabrđe ulica Braće Bešo

Na sebi je imala crnu dužu jaknu, crne pantalone, crnu žensku torbu, svjetli kišobran i pokrivena je svijetlom maramom...

Dežurni brojevi GSS Novi Grad Sarajevo:
+38762112700
+38762672772(viber broj).

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije