Sarajevo: Danas obustava saobraćaja u ulici Vrazova

Radiosarajevo.ba
Sarajevo: Danas obustava saobraćaja u ulici Vrazova
Radiosarajevo.ba / Ilustracija
Ugažen snijeg na kolovozu još uvijek mjestimično usporava odvijanje saobraćaja u višim planinskim predjelima.

BIHAMK izdvaja putne pravce: Bugojno - Gornji Vakuf - Prozor, Bugojno - Novi Travnik, Livno - Glamoč - Mrkonjić Grad, Kupres - Tomislavgrad i Livno - Kamensko.

 

Zbog izrazito niskih temperatura dolazi do formiranja poledice na kolovozu, pa se vozači pozivaju na maksimalan oprez. Posebno se izdvajaju dionice u višim predjelima, kao i na mostovima i prilazima tunelima.

 

Magla smanjuje vidljivost na putnim pravcima Konjic - Mostar, Prozor - Jablanica, Tuzla - Orašje, Bihać - Bosanska Krupa, kao i na putevima na području Sarajeva, Brčkog, Gradačca i Doboja. Na dionicama koje prolaze kroz usjeke, učestali su odroni zemlje ili kamenja na kolovoz. Aktuelni radovi na području Hrvatske, tokom dana usporavaju odvijanje saobraćaja na graničnim prijelazima Bosanski Brod - Slavonski Brod i Orašje - Županja. Zadržavanja na ostalim graničnim prijelazima nisu duža od 30 minuta.

 

Sarajevo

 

Zbog izvođenja sanacijskih radova, usporeno se saobraća u ulici Zvornička.

 

Zbog radova na opravci uličnog cjevovoda danas od 9 do 14 sati doći će do obustave saobraćaja u ulici Vrazova (od raskrsnice s ulicom Maršala Tita do raskrsnice s ulicom Vladimira Perića Valtera ). Alternativni pravac za vrijeme obustave je Maršala Tita - Hiseta - Vladimira Perića Valtera, javlja BIHAMK.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije