Saobraćaj na Stupskoj petlji otežan i usporen

Radiosarajevo.ba
Saobraćaj na Stupskoj petlji otežan i usporen

Na većini putnih pravaca u BiH jutros se saobraća bez dužih zastoja.

Na dionicama koje prolaze kroz usjeke mogući su mjestimični odroni zemlje ili kamenja na kolovoz pa vozače pozivamo na pojačan oprez.

Zbog izvođenja sanacionih radova kod brane Bogatići na dionici magistralnog puta M-18 Sarajevo-Trnovo, danas u vremenu od 12 do 14 sati, doći će do potpune obustave saobraćaja u trajanju od 1 sat.

Na ostalim dionicama gdje se izvode sanacioni radovi, obavezno je poštivanje postavljene saobraćajne signalizacije, a izdvajaju se putni pravci: Tuzla-Šićki Brod, Bosansko Grahovo-Livno i Ljubuški-Čapljina.

Na graničnim prelazima nema dužh zadržavanja.

Radovi u Kantonu Sarajevo

Zbog izvođenja građevinskih radova na Stupskoj petlji, saobraćaj se odvija otežano i usporeno. U ulici Džemala Bijedića (na raskrsnici sa ulicom Nikole Šopa) obustavljen je pješački saobraćaj.

Zbog izvođenja radova u vremenu od 9 do 15 sati, saobraćaj se obustavlja u ulici Provare (od raskrsnice sa ulicom Himzarina do raskrsnice sa ulicom Mehmeda Šakira Kurtčehajića).

Zbog sanacionih radova, obustavljen je saobraćaj u ulici Čobanija poprečni krak od raskrsnice sa ulicom Skenderija do raskrsnice sa ulicom Hamdije kreševljakovića.

Zbog izvođenja radova, usporeno se saobraća u ulicama: Zaima Šarca, Hadži Damjanova, Rustempašina, Ustanička, Čobanija, Doljanska i Ahatovićka.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije