Sanela Prašović-Gadžo dirljivo o Segmedini: "Ružo moja, anđeli neka te čuvaju"

Radiosarajevo.ba
Sanela Prašović-Gadžo dirljivo o Segmedini: "Ružo moja, anđeli neka te čuvaju"
Foto: FB / Sanela Prašović Gadžo i Segmedina Srna-Bajramović

Tužna vijest da je preminula Segmedina Srna-Bjaramović, delegat u Domu naroda Parlamenta FBiH, zastupnica u Skupštini KS i potpredsjednica Glavnog odbora SDP-a, pogodila je mnoge koji su je poznavali i pratili njen rad. 

Od Srne se danas opraštaju mnogi. Među njima je Sanela Prašović-Gadžo, zastupnica SBB-a u Predstavnickom domu Federacije Bosne i Hercegovine.

"Ružo moja. Porodice moja. Živote moj. Radosti i podrško moja. Ljubavi moja. Ne stigosmo sjesti kod Eska kako smo dogovorili ovo veče. Smijehu moj. Svilo moja. Toliko smo planirali i vjerovali u buduće susrete. Toliko se osjećali.

Povećane naknade boračkoj populaciji u KS, evo i za koliko

Povećane naknade boračkoj populaciji u KS, evo i za koliko

Toliko se smijali svim našim prošlim glupostima. Toliko smo još imale jedna drugoj da kažemo, da podijelimo, da tugujemo i da se radujemo.
Ljubavi moja, anđeli neka te čuvaju. Uvijek ćeš biti u meni.

Ta naša ljubav nije za objašnjavanje. Ona je za osjećanje. Volim te Segi. Volim te svilo moja", napisala je u emotivnoj poruci Prašović-Gadžo i objavila dvije njihove fotografije. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije