Rukovodstvo JU “Studentski centar”: Neupitna sigurnost studenata

Radiosarajevo.ba
Rukovodstvo JU “Studentski centar”: Neupitna sigurnost studenata
Foto: Dž. Kriještorac/Radiosarajevo.ba / Tuga u Nedžarićima

Ministarstvo obrazovanja, nauke i mladih Kantona Sarajevo, Univerzitet u Sarajevu, Rukovodstvo JU “Studentski centar” Sarajevo, Studentski parlament Univerziteta u Sarajevu i Udruženje studenata Studentskog centra izražavaju najdublje žaljenje povodom nemilog događaja, koji se desio u prostorijama Javne ustanove “Studentski centar” Sarajevo, te porodici nastradalog uposlenika izražavaju najdublje saučešće zbog neprocjenjivog gubitka člana njihove porodice.

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo u Studentskom centru Nedžarići

Rukovodstvo JU “Studentski centar” Sarajevo obavještava roditelje i javnost da je neupitna sigurnost studenata, kao i da Rukovodstvo Studentskog centra zajedno sa Udruženjem studenata Studentskog centra, rade na normalizovanju života studenata u studentskim domovima. Također, napominje da je u stalnom kontaktu kako sa studentima tako i sa policijskim organima.

„Očekujemo od policijskih organa da dalje rade svoj posao na rasvjetljavanju ovog nemilog događaja“, navodi se u saopćenju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije