RTV Dom i Vijećnica u bojama Teletona za pomoć Turskoj i Siriji

1
Radiosarajevo.ba
RTV Dom i Vijećnica u bojama Teletona za pomoć Turskoj i Siriji
Foto: BHRT / Vijećnica u bojama Teletona

Sarajevska Vijećnica i RTV Dom večeras svijetle u bojama Teletona za pomoć narodu pogođenom zemljotresom u Turskoj i Siriji.

Razlog tome jese posebni program za prikupljanje pomoći narodu Turske i Sirije koji se emituje na BHRT u terminu od 20:00 do 23:00 sata, a među zvanicama je i projekt menadžerica Radiosarajevo.ba Vesna Andree Zaimović.

Emisija pod nazivom 'Teleton' trajat će od 20:00 do 23:00 sata, a gledatelji, slušatelji i pratitelji portala i društvenih mreža BHRT-a moći će telefonski donirati novac za stradale, pozivom na broj 17006. Na taj način biće okončana kampanja koju su 1. marta pokrenuli BHRT i Pomozi.ba.

Maestralni Džanan Musa vodio Real Madrid do prve pobjede u play-offu

Maestralni Džanan Musa vodio Real Madrid do prve pobjede u play-offu

Podsjećamo, razorni zemljotresi koji su pogodili jug Turske i Siriju dogodili su se 5. februara, a Bosna i Hercegovina je uz organizaciju udruženja Pomozi.ba ekspeditivno poslala konvoje pomoći.

BHRT na svim svojim platformama emituje trosatni posebni program posvećen prikupljanju pomoći za žrtve razornih zemljotresa koji su početkom februara pogodili Tursku i Siriju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Najnovije