Reisul-ulema Kavazović čestitao pravoslavni Božić: "Mir i radost"

4
Radiosarajevo.ba
Reisul-ulema Kavazović čestitao pravoslavni Božić: "Mir i radost"
Foto: MINA / Reisul-ulema Kavazović

Reisul-ulema Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini Husein-ef. Kavazović uputio je danas čestitku mitropolitu dabrobosanskom Hrizostomu.

Reis je čestitku uputio povodom nastupajućeg pravoslavnog praznika Božića.

"Poštovani mitropolite Hrizostome, Povodom velikog pravoslavnog praznika Božića Vama, sveštenstvu i pravoslavnim vjernicima u našoj zemlji, u svoje ime i u ime Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini, upućujem srdačne čestitke.

I ovo se dešava: Zaustavio automobil nasred Pelješkog mosta i izašao da gleda more

I ovo se dešava: Zaustavio automobil nasred Pelješkog mosta i izašao da gleda more

Želim da predstojeće praznične dane provedete u miru i radosti, u društvu onih koje volite i da komšijama i prijateljima podarite dodatne ljubavi, topline i zagrljaja.

U nadi da ćemo zajedničkim aktivnostima i posvećenošću dati vlastiti doprinos međuljudskim odnosima u našoj zemlji i u životnu stvarnost unositi ono najljepše i najplemenitije što nosimo u sebi i baštinimo u svojoj kulturi, upućujem Vam najiskrenije želje za Vaše lično zdravlje i napredak vjerske zajednice koju predvodite", poručio je reisul-ulema Kavazović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije