Ramo Isak otvorio takmičenje u plesu: Imao snažnu poruku za mlade, ali i njihove roditelje

8
FENA
Ramo Isak otvorio takmičenje u plesu: Imao snažnu poruku za mlade, ali i njihove roditelje
Foto: FMUP / Ramo Isak otvorio kvalifikacije za Europsko prvenstvo u plesu

Federalni ministar unutrašnjih poslova Ramo Isak danas je otvorio kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u plesu koje će biti održano u Austriji u maju 2024. godine. Današnje kvalifikacije održavaju se u Zenici u organizaciji Plesne akademije "Victory" iz Zenice.

Ministar Isak je u govoru podržao djecu i omladinu koji slobodno vrijeme koriste na način da se bave sportskim aktivnostima, u ovom slučaju plesom.

Takmičarima je poželio puno uspjeha, da postignu što bolje rezultate i da u što boljem svijetlu predstave državu Bosnu i Hercegovinu, a roditeljima je čestitao na podršci koju pružaju svojoj djeci.

Nova tragedija na bh. cestama: Jedna osoba poginula u saobraćajnoj nesreći

Nova tragedija na bh. cestama: Jedna osoba poginula u saobraćajnoj nesreći

"Sport pomaže djeci i mladima da se nauče disciplini, odgovornosti, te kvalitetnom raspoređivanju vlastitog vremena što će im koristiti u budućnosti, a pogotovo danas kada su djeca izložena različitim sadržajima na društevnim mrežama od kojih je većina nasilnog karaktera. Stoga smatram da Bosni i Hercegovini treba što više ovakvih događaja ukoliko želimo da stvorimo sigurnije okruženje za našu djecu i omladinu", poručio je ministar Isak, saopćeno je iz Federalnog ministarstva unutrašnjih poslova. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (8)

/ Povezano

/ Najnovije