Ramo i Arnel Isak glasali u Lukovom polju: 'Ovo su izbori na kojima se odlučuje o budućnosti Zenice'

9
Radiosarajevo.ba
Ramo i Arnel Isak glasali u Lukovom polju: 'Ovo su izbori na kojima se odlučuje o budućnosti Zenice'
Foto: Snaga naroda / Ramo Isak

Federalni ministar unutrašnjih poslova Ramo Isak i zastupnik u Predstavničkom domu Fedaracije Bosne i Hercegovine Arnel Isak glasali su na biračkom mjestu u Lukovom polju.

Ramo Isak, koji predvodi Snagu naroda, istakao je važnost izlaska na izbore i aktivnog učešća u političkom životu, naglasivši da svaki pojedinačni glas može donijeti značajnu promjenu.

"Ovo su izbori na kojima se odlučuje o budućnosti Zenice i prava prilika za sve nas da damo svoj doprinos. Pozivam sve građane da izađu i glasaju u interesu našeg grada i zajednice", rekao je Isak.

Identifikovana žena čije je tijelo izvučeno iz rijeke kod Sarajeva

Identifikovana žena čije je tijelo izvučeno iz rijeke kod Sarajeva

Arnel Isak, nosilac liste Snage naroda, nakon glasanja je izrazio optimizam u pogledu rezultata, ali i uvjerenje da će ovaj izborni proces proći u duhu demokratije i poštovanja.

"Naš cilj je bolja Zenica za sve, i vjerujem da smo u proteklom periodu kroz kampanju pokazali da imamo konkretne planove i viziju za budućnost grada. Narod je u srcu naših aktivnosti, a budućnost Zenice u rukama svakog birača", izjavio je Arnel.

Ovaj trenutak simbolizuje predanost Arnela i Rame Isaka političkom djelovanju i borbi za interese građana Zenice, a Snaga naroda ostaje dosljedna svom sloganu 'Narod u srcu, budućnost u rukama'.

Ramo i Arnel Isak glasali na biračkom mjestu u Lukovom polju: Ovo su izbori na kojima se odlučuje o budućnosti...

Posted by Snaga Naroda on Sunday, October 6, 2024

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (9)

/ Povezano

/ Najnovije