Rajko Vasić prijavljen Tužilaštvu: Na Twitteru prijetio Nebojši Vukanoviću

Radiosarajevo.ba
Rajko Vasić prijavljen Tužilaštvu: Na Twitteru prijetio Nebojši Vukanoviću
Foto: Arhiv / Vasić i Vukanović

Uprava kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske (MUPRS) obavijestila je Okružno javno tužilaštvo Banja Luka u vezi sa izjavom bivšeg generalnog sekretara SNSD-a Rajka Vasića, potvrđeno je u entitetskoj policiji.

Ostaje na tužilaštvu da da odgovor kako će biti tretirana Vasićeva izjava, objavljena na jednom društvenoj mreži.

Vasić je na svom Twitter nalogu napisao: "Ako stranim tajnim zapadnim službama bude odgovaralo, pred izbore ubiće i Vukanovića".

Nešto ranije je na spornu poruku bivšeg generalnog sekretara SNSD-a reagirao i "prozvani" Nebojša Vukanović.

"Rajko Vasić, bivši generalno sekretar SNSD-a, potpuno je izgubio razum i kontakt sa realnošću, ali ga to ne amnestira od odgovornosti za prijetnje koje javno iznosi na društvenim mrežama.

Tako je Rajko sinoć na svom twitter nalogu Draška i Jelenu nazvao 'mrtvozornicima', jer su u svom Istinitom Dnevniku RTRS-a razgovarali sa sestrom pokojnog Milana Vukelića, koja punih 12 godina čeka da se otkriju ubice njenog brata. Na stranu što Rajko pravdoljubive mlade ljude koji traže istinu, pravdu i kažnjavanje ubica naziva 'mrtvozornicima', ali prijetnje i licitacije novim ubistvima su nedopustive.

Rajko tvrdi da su tobože stranci ubili Milana Vukelića, Davida Dragičevića, Nikolu Đurovića, Slavišu Krunića i ostale kako bi naudili njegovom mentoru Dodiku, dovele SDS i PDP na vlast!? 

Vasić se javno pita ko je sledeći, i koji će opozicionar da završi pod zemljom do narednih izbora!?

Takve prijetnje su nedopustive, i policija bi tokom dana trebala da privede i sasluša Rajka zbog prijetnji i uznemiravanja javnosti. Tačno je da čelnici režima nemaju nimalo časti, morala i obrazac, ali ovakav javni diskurs, prijetnje i licitacije ubistvima su nedopustive", napisao je Nebojša Vukanović.

vasic_twitter.jpg - undefined

Printscreen

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije