Pucnjava na Ilidži, jedna osoba ranjena

Radiosarajevo.ba
Pucnjava na Ilidži, jedna osoba ranjena

U pucnjavi u naselju  Osijek, općina Ilidža, jedna osoba je povrijeđena, potvrdili su za Radiosarajevo.ba iz MUP-a Kantona Sarajevo.

"MUP KS je u 13,37 zaprimio poziv o upotrebi vatrenog oružja u naselju Osijek. Jedna osoba je povrijeđena u nogu, a nepoznati napadači su se udaljili s lica mjesta", rekao je za Radiosarajevo.ba Irfan Nefić, koji je rekao da je marka automobila u kojima su se počinitelji napustili mjesto napada nepoznata, ali da se traga za automobilom crne boje.

Na uviđaj su izašli pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo, a istraga o ovom slučaju je u toku.

Povrijeđeni je prevezen u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu, potvrdila je za naš portal Biljana Jandrić, portparolka KCUS-a. Više informacija o težini rane će biti poznato uskoro.

U 14:35 sati u KUM Kliničkog centra Univerzitata u Sarajevu dovezen je povrijeđeni M.H. koji je zadobio prostrijelnu ranu desne noge i frakturu petne kosti. On će biti upućen na Kliniku za Ortopediju i traumatologiju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije