Pronađen lažni pasoš Darka Šarića

Radiosarajevo.ba
Pronađen lažni pasoš Darka Šarića

Falsifikovani francuski pasoš na ime Darka Šarića
pronađen je u jednom objektu na sjeveru Crne Gore, u kojem je, kako se sumnja, boravio odbjegli narko bos, objavio je danas podgorički Dan, javljaTanjug.

Na falsifikovanoj francuskoj putnoj ispravi kao datum Šarićevog rođenja upisan 18. januar 1975. godine, iako je odbjegli narko bos rođen 21. oktobra 1970. godine. 

Darko Šarić: Ko su saradnici odbjeglog narko-bosa?

List navodi da su, osim pasoša, pronađeni i još neki dokazi koji mogu pomoći u otkrivanju Šarića, a ta dokumenta su predata američkoj Agenciji za borbu protiv narkotika (DEA). Pozivajući se na izvor iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, podgorički dnevnik je objavio da je, po nalogu DEA, pretreseno nekoliko objekata u Crnoj Gori i na Kosovu i Metohiji

"To što je pasoš pronađen sada, znači da je Šarić skoro boravio u objektima koji su pretreseni", naveo je izvor iz MUP-a Srbije.

Podgorički dnevnik je naveo da su iz Uprave policije Crne Gore naveli da je istraga protiv Šarića i dalje aktuelan predmet, kao i da se na tom planu radi u dogovoru s partnerskim službama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije