Promocija druge faze projekta EU lokalizacija

Radiosarajevo.ba
Promocija druge faze projekta EU lokalizacija

Promocija druge faze projekta "EU Lokalizacija" načelnicima općina koje su se kvalificirale za nastavak projekta i prezentacija rezultata projekta "EU lokalizacija" načelnicima općina i predstavnicima donatorskih organizacija održat će se sutra u Sarajevu.

Pozdravne govore će održati Nevenka Savić, direktorica Direkcije za evropske integracije Bosne i Hercegovine, Šemsa Alić, direktorica Holandske razvojne organizacije (SNV) za BiH. 

Predstavnici projekta "EU Lokalizacija", Dženana Živalj, šefica Grupe za obrazovanje u Direkciji za evropske integracije BiH,  Šemsa Alić, direktorica SNV BiH, i Ajša Bešlagić-Adrović, viša savjetnica u SNV BiH, održat će prezentacije o urađenim aktivnostima u 2010. godini kao i planiranim aktivnostima u narednom periodu, te će se ukratko osvrnuti na početak implementacije "E-learning" modula koji su rezultat zajedničkih napora Direkcije, SNV-a i Ambasade Velike Britanije u BiH. 

Projekt "EU Lokalizacija" je zajednička dvogodišnja aktivnost Direkcije za evropske integracije i Holandske razvojne organizacije (SNV) namijenjen prije svega lokalnim zajednicama u BiH kroz edukaciju i podršku lokalnih kadrova u oblasti evropskih integracija.   

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije