Promjena radnog vremena Sarajevske žičare od ponedjeljka

0
Radiosarajevo.ba
Promjena radnog vremena Sarajevske žičare od ponedjeljka

Odlukom uprave JP Sarajevo d.o.o. dolazi do promjene radnog vremena žičare.

"Tako će od ponedjeljka, 05.07.2021. žičara za posjetioce raditi svaki dan u periodu od 09.00 do 21.00 sati", obavijest je za sve korisnike usluga Sarajevske žičare. 

Za sve ostale informacije posjetite službenu web stranicu sarajevske žičare
www.zicara.ba.

Trebevićka žičara, jedan od atraktivnih simbola Sarajeva, iako zbog pandemije koronavirusa ima manji broj putnika nego prethodnih godina, svojom atraktivnošću je od svog otvaranja bila i ostala poželjna kako domaćim tako i stranim turistima koji posjete ovu atrakciju glavnog grada Bosne i Hercegovine.

Kao i mnoge druge znamenitosti i simboli u gradovima širom BiH i svijeta, i Trebevićka žičara je simbol koji posjetioci žele zabilježiti na fotografijama.

Neki od turista, kako domaćih tako i stranih, ljepote koje pruža Trebevićka žičara, panoramski pogled na Sarajevo žele zabilježiti u periodu života koje za njih ima posebno značenje kako bi na fotografijama zabilježili trenutak svoje sreće, ali i prirodne ljepote koje pruža Sarajevo i njegova okolina.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije