Prognoza vremena za naredne dane

Fena
Prognoza vremena za naredne dane
Radiosarajevo.ba / Ilustracija
U Bosni se sutra očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini, prije podne, malo do umjereno oblačno, a poslije podne naoblačenje.

U jutarnjim satima slaba kiša je moguća ponegdje na istoku Bosne. Jutarnja temperatura od 5 do 11, na jugu od 12 do 15, a najviša dnevna od 14 do 19, na jugu od 20 do 24 stupnja, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Pretežno oblačno vrijeme progonoza je i za utorak, 18. oktobra. U Bosni povremeno sa slabom kišom. Tokom dana, jače naoblačenje sa padavinama. Jutarnja temperatura od 5 do 11, na jugu od 12 do 15, a najviša dnevna od 14 do 19, na jugu od 20 do 23 stupnja.

Umjereno oblačno vrijeme očekuje se i u srijedu, 19. oktobra. Tokom dana, postupno povećanje oblačnosti. U večernjim satima se očekuje i kiša. Jutarnja temperatura od 5 do 11, na jugu od 12 do 15, a najviša dnevna od 14 do 19, na jugu od 20 do 23 stupnja, saopćeno je iz Odsjeka za analizu i prognozu vremena FHMZBiH.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije