Prkos i ponos iz Bijeljine: "Ovo dijete nas sve uči kako se voli domovina"

14
Radiosarajevo.ba
Prkos i ponos iz Bijeljine: "Ovo dijete nas sve uči kako se voli domovina"
FOTO: Facebook / Maturanti iz Bijeljine

Fotografija osnovaca jedne osnovne škole u Bijeljini s razlogom je privukla veliku pažnju.

Mala matura obilježena je fotografijim ispred škole, a jedan detalj privukao je pažnju korisnice društvenih mreža koja je podijelila fotografiju uz opis:

"Dragi moji prijatelji i građani Bosne i Hercegovine. Želim sa vama podijeliti ljubav jednog dječaka prema svojoj domovini, jednoj, jedinoj Bosni i Hercegovini. Iako morate zumirati sliku da bi ste ga vidjeli, njegova hrabrost je zato još veća.

Prošlo je 28 godina od reintegracije: Dan kad se Grbavica vratila svom Sarajevu

Prošlo je 28 godina od reintegracije: Dan kad se Grbavica vratila svom Sarajevu

Ovo dijete nas sve uči kako se voli domovina, ako uzmemo u obzir da se nalazi u srcu Semberije, okružen djecom koja drže zastavu nekakve 'Njihove, izmišljene države'", navodi se u komentaru objave. 

Nakon objavljene fotografije uslijedili su brojni komentari:

"Taj dječak u pozadini sa zastavom svoje države zaslužio je priznanja jednako velika kao naši sportisti, ambasadori Bosne i Hercegovine. Kakav je to prkos! Bravo za roditelje! Drugi put u prvi red prkosno da stane". "Srce mi je istopio taj hrabri dječak, stotinu puta sam danas pogledala fotografiju", navodi se u komentarima, a prenosi tuzlanski.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (14)

/ Najnovije