Prije tri dana pomagao unesrećenima u poplavama, a u četvrtak poginuo kod Visokog

0
Radiosarajevo.ba
Prije tri dana pomagao unesrećenima u poplavama, a u četvrtak poginuo kod Visokog
FOTO: Facebook / Armin Puščulović sa prijateljima pomaže u poplavljenim područjima

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila u četvrtak, 10. oktobra, u mjestu Dobrinje poginule su četiri osobe.

U nesreći su stradali Branka Dusper i Armin Puščulović iz Kiseljaka te Amina Kardaš i Sarah Savić iz Visokog. Jedino se uspio spasiti B. M. koji je ispao iz automobila.

Vozilom je upravljao Armin Puščulović iz Kiseljaka, koji je prije samo tri dana pomagao unesrećenim ljudima koji su izgubili svoje domove uslijed razarajućih poplava.

Almir Imširević: O Dramadžiluku, festivalu MESS i teataru u Sarajevu pod opsadom

Almir Imširević: O Dramadžiluku, festivalu MESS i teataru u Sarajevu pod opsadom

"Ako nekome bude trebala pomoć, pogotovo kad se voda povuče, slobodno neka me nazove. Bez ikakve naknade dolazim na pomognem", napisao je Armin na Facebook-u nakon razornih poplava u BiH.

"Armin je bio momak velikog srca, uvijek spreman pomoći drugima. Samo nekoliko dana prije, nesebično je pomagao unesrećenima u poplavama koje su nas zadesile. Tuga", izjavio je prijatelj Berin Mušanović.

"Pomagao je taj dan kome god je stigao. Svima redom je pomagao. Bog uvijek uzima samo najbolje. On je vozio i kamion, bio spreman pomoći svima u nevolji. Pored svog posla on pomaže drugima. Takav je on bio. Dženetski cvijet", izjavio je njegov prijatelj Kile.

Armin Puščulović - objava
Foto: Facebook: Armin Puščulović - objava

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije