Preminuo Esad Ćoralić profesor kojeg su svi voljeli

Radiosarajevo.ba
Preminuo Esad Ćoralić profesor kojeg su svi voljeli
Foto: Cazin.net / Esad Ćoralić

U Cazinu, ali i Krajini, danas je tužan dan - otišao je na bolji svijet profesor Esad Ćoralić.

Čovjek o kojem su njegovi učenici imali samo riječi hvale, sa kojim su bili i ostajalo prijatelji i nakon školskih klupa i koji je za njih bio i ostao dobri profesor Eso, piše Cazin.net.

"Živio je tiho, uvijek se trudio da bude na strani istine i pokretač dobrih inicijativa i akcija u Cazinu. Zajedno sa svojim učenicima živio i družio se i nakon ‘školskog zvona’, uvijek bio spreman pomoći i podržati.

Sarajevsko vrelo ljeto: Glas građana o izazovima vodosnabdijevanja

Sarajevsko vrelo ljeto: Glas građana o izazovima vodosnabdijevanja

Bio je društveno aktivan i često glas razuma sa svojim komentarima i jasnim stavovima, i u posljednje vrijeme na društvenim mrežama gdje je iznosio stavove i ukazivao na aktulne pojave u našoj državi. Na zadnjim izborima je bio i kandidat za Gradsko vijeće Cazin, ispred Nezavisnog bloka, čiju je politiku promovirao i zagovarao", navodi se u objavi.

Vrijeme klanjanja dženaze i mjesto ukopa biće objavljeno naknadno.

Redakcija portala Radiosarajevo.ba porodici, rodbini, prijateljima i radnim kolegama profesora Esada Ćoralića izražava duboko saučešće.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije