Poznato vrijeme i mjesto dženaze fudbalera Elvisa Terzića

1
Radiosarajevo.ba
Poznato vrijeme i mjesto dženaze fudbalera Elvisa Terzića
FOTO: Facebook / Elvis Terzić iz sretnih dana sa kćerkicom i suprugom

Elvis Terzić, nogometaš FK Famosa iz Hrasnice, preminuo je nakon borbe sa bolešću, saopćeno je iz ovog kluba.

Klub iz Hrasnice se oglasio na Facebooku, a porodica je potvrdila da će dženaza i ukop obaviti u srijedu na mezarju Suhodol na Butmiru.

"Dženaza će se klanjati u srijedu, 12. januara, u 14 sati, iza ikindije namaza, na mezarju Suhodo - Butmir", naveli su iz porodice Terzić.

Lagumdžija potvrdio: Usuglašen finalni tekst rezolucije o genocidu u Srebrenici

Lagumdžija potvrdio: Usuglašen finalni tekst rezolucije o genocidu u Srebrenici

Elvis Terzić iz sretnih dana sa kćerkicom i suprugom - undefined

FOTO: Facebook: Elvis Terzić iz sretnih dana sa kćerkicom i suprugom

Društvene mreže preplavile su brojne emotivne poruke. Najteže je svakako njegovoj supruzi Mireli i kćerkici Ajlin. Ona se oglasila na Facebooku.

"Dragi naši, mi smo izgubili našu borbu. Jutros je prestalo da kuca srce naseg abice. U ovom trenutku nemam snage ništa da napišem. Elkić moj lijepi, tvoja Žuta ce ispuniti tvoju posljednju, našu djevojčicu ću izvesti na pravi put... Ljubavi moja jedina, prerano smo te izgubili, Allahu dragom si bio draži srce moje lijepo", navodi se u potresnoj objavi Mirele Terzić.

Podsjetimo, Elvis je prije zaraze koronavirusom bio zdrav mladi čovjek, sportista. Njegovi zdravstveni problemi počeli su nakon prebolovanog virusa i od tada nije poznato sa čim se njegovo tijelo borilo.

Iako je prevezen na lječenje u Tursku, njegovo srce nije izdržalo.

Redakcija portala Radiosarajevo.ba porodici, rodbini, prijateljima i saigračima Elvisa Terzića izražava duboko saočešće.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije