Poznato vrijeme dženaze ubijenom Almiru Raščiću

0
Fena
Poznato vrijeme dženaze ubijenom Almiru Raščiću
Foto: Facebook / Almir Raščić preminuo u bolnici

Dženaza Almiru Raščiću, bivšem fudbaleru iz Goražda koji je nakon desetodnevne borbe za život preminuo u ponedjeljak na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu (KCUS), bit će klanjana u petak, 27. januara u 15 sati na gradskom mezarju Kolijevke.

U isto vrijeme u Sinan-begovoj džamiji u Goraždu bit će proučen tevhid.

Porodica, prijatelji i građani Goražda od Raščića će se oprostiti i na komemoraciji koja će povodom njegove smrti biti organizovana u velikoj sali Centra za kulturu, a odlukom Vlade Bosanskopodirnjskog kantona i gradonačelnika Goražda Ernesta Imamovića 27. januar bit će proglašen Danom žalosti.

Vučić je pokušao prevariti Zapad. Slijedi neugodan odgovor

Vučić je pokušao prevariti Zapad. Slijedi neugodan odgovor

Preminuo nogometaš Almir Raščić

Preminuo nogometaš Almir Raščić

Tridesetdevetogodišnji Almir Rašćić preminuo je od posljedica povreda zadobijenih u napadu 13. januara kada je, u momentu dok se kretao prema automobilu na parkingu stambene zgrade gdje je živio, upucan u glavu.

Na rasvjetljavanju slučaja ubistva koje je potreslo i uznemirilo sve građane Goražda intenzivno radi kantonalno tužilaštvo u saradnji sa drugim nadležnim organima kako bi pronašlo počinioce ovog zločina.

Almir Raščić je bivši nogometaš Željezničara, Goražda, Veleža, Olimpika i Azota.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije