... / Poznato kada Crna Gora otvara granične prijelaze za građane BiH

31. 05. 2020. u 22:33:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 52

Građani Bosne i Hercegovine od ponoći mogu u Crnu Goru ući na svim graničnim prijelazima, odluka je Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti Crne Gore.

Naš portal je o ovome već pisao, a večeras je stigla zvanična potvrda - u ponoć se otvaraju prijelazi sa BiH - Šćepan Polje-Hum, na putnom pravcu Plužine-Foča, Šula-Vitina, na putnom pravcu Pljevlja-Foča, Sitnica-Zupci na putnom pravcu Herceg Novi-Trebinje i Meteljka-Metaljka na putnom pravcu Pljevlja-Čajniče.

Ostaje privremeno zatvoren putni granični prijelaz Vraćenovići-Deleuša sa BiH na putnom pravcu Nikšić-Bileća zbog gradnje granične infrastrukture.

Otvaraju se i granični preijlazi sa Albanijom - Grnčar-Baškim, na putnom pravcu Plav-Skadar i Sukobin-Murićan na putnom pravcu Ulcinj-Skadar.

Bit će otvoren i granični prijelaz sa Hrvatskom Kobila-Vitaljina, na putnom pravcu Herceg Novi-Vitaljina-Dubrovnik.

Sa Srbijom se otvaraju prijelazi Ranče-Jabuka, na putnom pravcu Pljevlja-Prijepolje, Vuče-Godovo na pravcu Rožaje-Tutin i Čemerno na putu Pljevlja-Priboj.

Na ovim putnim graničnim prijelazima saobraćaj putnika i robe odvijaće se u skladu sa važećim mjerama Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti.

NEMA KOMENTARA