Poznat identitet ubice iz Doboja

Radiosarajevo.ba
Poznat identitet ubice iz Doboja

Dragu Đurića, vlasnika Sportsko-rekreativnog centra i RTV “Džungla” u Doboju ubio je Zoran Stevanović sa više hitaca iz vatrenog oružja, rekao je Glasu Srpske izvor iz MUP-a RS. 

Isti izvor rekao je da je Stevanović u bjekstvu, dok su dvije pjevačice koje su mu pomagale u ovom krivičnom djelu Cena Cunami iz Novog Sada i Mina Muratović iz Gračanice uhapšene.

Jedna od njih dvije bila je u vezi sa Stevanovićem i upriličila je sastanak Đurića sa ubicom Stevanovićem. Izvor iz MUP-a RS rekao je Glasu Srpske da oni nisu imali namjeru da pucaju u Đurića nego da je plan bio da ga ubiju hladnim oružjem, isjeku i tjelo sakriju. Međutim Đurić je pokušao da pobjegne poslije čega je Stevanović izvadio prištolj sa prigušivačem i ispalio u njega više hitaca, navodi Glas Srpske.

Đurić je ubijen u petak oko 19 sati, u kancelariji poslovno-stambenog kompleksa "Džungla bazeni“, a preminuo je prilikom transporta do dobojske bolnice.

Utvrđeno je da je u njega ispaljeno više metaka iz vatrenog oružja, te da se nakon ranjavanja, povrijeđeni Đurić najvjerovatnije pokušao udaljiti, prilikom čega je pao kroz prozor udarivši u betonsku podlogu ispred navedenog objekta.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najnovije