Potvrđeno: Tijelo trostrukog ubice iz Gradačca je i dalje u hladnjači, niko ne želi da ga preuzme

7
Radiosarajevo.ba
Potvrđeno: Tijelo trostrukog ubice iz Gradačca je i dalje u hladnjači, niko ne želi da ga preuzme
Foto: Društvene mreže / Nermin Sulejmanović / Ilustracija

Tijelo ubice Nermina Sulejmanovića još uvijek se nalazi kod nas u hladnjači Komemorativnog centra. Informacija da je ukopan - nije tačna.

To je za portal Radisoarajevo.ba Amer Hajdarhodžić, rekao rukovodilac službe u Komemorativnom centru Tuzla, nakon informacije da je trostruki ubica sahranjen u tajnosti na nepoznatoij lokaciji u blizini Gračanice.  

"Tijelo je i dalje u hladnjači u Tuzli. Niko nije došao da ga preuzme, čak ni porodica", dodao je Hajdarhodžić.

S ove strane Drine| Dragan Banjac: Nečastivi se vratio

S ove strane Drine| Dragan Banjac: Nečastivi se vratio

Zanimalo nas je kada je tijelo Nermina Sulejmanovića prebačeno u Komemorativni centar.

"Istog dana kada je izvršio samoubistvo. U petak, 11. augusta", dodao je Hajdarhodžić.

Zatim je naglasio.

"Kontaktirali smo Općinu Gradačac, još nismo dobili odgovor šta će biti sa tijelom. Iz medija sam čuo da nema ni porodicu, da otac ne želi preuzeti. Vidjet ćemo šta će biti? Mi čekamo", dodao je  Amer Hajdarhodžić.

Monstrum iz Gradačca Nermin Sulejmanović nije sahranjen u tajnosti

Monstrum iz Gradačca Nermin Sulejmanović nije sahranjen u tajnosti

Podsjetimo, život Nizame Hećimović ugašen je u petak, 11. avgusta, od ruke njenog partnera Nermina Sulejmanovića. Nekoliko dana prije nego što je ubijena, Nizama je Nermina prijavila za porodično nasilje.

Četiri dana prije ubistva sutkinja Opštinskog suda u Gradačcu donijela je rješenje kojim se ne određuje mjera zabrana prilaska nasilniku. Predsjednica suda je to rješenje opravdala riječima da policija nije dostavila dokaze.

Nakon što je ubio Nizamu, prenoseći sve to uživo na Instagramu, Nermin je otišao u grad gdje je svirepo ubio Denisa i Đengiza Ondera, sina i oca, koje je poznavao od ranije i s kojima je bio u sporu.

U svom krvavom napadu ranio je i tri osobe. Prvo Nizaminog rođaka, kod kojeg se sa djetetom skrivala nakon što je pobjegla od nasilnika, Denisovu majku, kao i policajca koji je pokušao da ga zaustavi.

Na kraju je monstrum Nermin Sulejmanović izvršio samoubistvo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (7)

/ Povezano

/ Najnovije