Erdogan dolazi u službenu posjetu BiH, u petak s članovima Predsjedništva

4
Fena
Erdogan dolazi u službenu posjetu BiH, u petak s članovima Predsjedništva
Foto: AA / Erdogan

Predsjednik Republike Turske Recep Tayyip Erdogan doputovat će ove sedmice u službenu posjetu Bosni i Hercegovini.

Ova informacija je potvrđena iz Predsjedništva BiH za Fenu, a time se potvrdilo prijašnje pisanje portala Radiosarajevo.ba.

Za petak je planiran susret s članovima Predsjedništva BiH, a nezvanično se saznaje da bi se razgovori mogli voditi o odnosima između dvije zemlje, autoputu Beograd - Sarajevo, sporazumu o slobodnoj trgovini i drugim aktualnim temama.

Prve reakcije na oproštaj Pjanića od reprezentacije: Oglasili se Džeko, Misimović, Barbarez...

Prve reakcije na oproštaj Pjanića od reprezentacije: Oglasili se Džeko, Misimović, Barbarez...

Nije poznato da li će sastanku prisustvovati član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, koji od ranije bojkotuje rad državnih institucija.

Podsjetimo, Jasmina Izetbegović, kćerka predsjednika Stranke demokratske akcije (SDA) Bakira Izetbegovića i direktorice Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu prof. dr. Sebije Izetbegović uplovit će u "bračnu luku" 27. augusta ove godine, potvrđeno je portalu Radiosarajevo.ba iz krugova bliskih porodici Izetbegović ranije.

Svadba će biti održana 27. augusta na terasi sarajevskog hotela "Europa", a detalji nisu za sada poznati.

Među više stotina osoba iz svijeta politike, ekonomije, sporta, kulture i uopće javnog života, kako se očekuje, bit će i turski predsjednik Recep Tayyip Edogan, potvrđeno je, također, za portal Radiosarajevo.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije