Mostarski aerodrom: Bura otkazala let za Zagreb

Radiosarajevo.ba
Mostarski aerodrom: Bura otkazala let za Zagreb
Foto: Croatia Airlines / Ilustracija

Zbog bure je otkazan jučerašnji let aviona Croatia Airlinesa iz Zagreba za Mostar, a čelnici Mostarskog aerodroma su naveli da letjelica nije poletjela zbog snažnih udara bure na mostarskom području. Dodali su kako je otkazan i jutrošnji let hrvatskog avioprijevoznika iz Mostara u Zagreb, potvrđeno je za Radiosarajevo.ba iz Mostarskog aerodroma.

"Jutros nije poletio avion za Zagreb, jer je i dalje jaka bura na ovom području. Naredni let iz Mostara za Zagreb je u nedjelju. Optimisti su kada je taj let u pitanju, jer se nadamo da će se vrijeme stabilizirati", dodali su za Radiosarajevo.ba iz Mostarskog aerodroma.  

Inače, zbog intenzivnih snježnih padalina i snažnog vjetra i dalje je zabranjen promet za sva vozila na regionalnom putu R-419 Mihalji-Blidinje, navode iz Auto-moto saveza BiH.

Također, dodatne probleme vozačima na kolovozima na području Kupresa, Šuice i Tomislavgrada u jugozapadnom dijelu BiH stvara jak vjetar koji stvara snježne nanose.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije