Potraga za nestalom Ružicom Bičvić: GSS došao do novih tragova i informacija

Radiosarajevo.ba
Potraga za nestalom Ružicom Bičvić: GSS došao do novih tragova i informacija
Foto: GSS Novi Grad Sarajevo / Potraga za nestalom Ružicom

Nakon 40 sati potrage za nestalom Ružicom Bičvić operativnim radnjama i savremenim metodama traganja za nestalim osobama pripadnici GSS-a su došli do određenih tragova i informacija kretanja nestale u subotu, 20. aprila 2019. godine, kao i do snimaka sa nadzornih kamera gdje su sin i kćerka sa dva video nadzora potvrdili da se radi o njihovoj majci, tj. Ružici Bičvić.

"U 2 sata smo kontaktirali PU Novi Grad da se provjere dvije kuće koje su napuštene u blizini lokacije zadnjeg viđenja nestale gdje smo obje kuće detaljno uz prisustvo Policijske patrole PU Novi Grad odstranili mogućnost da je nestala u pomenutim objektima", saopćili su iz GSS-a.

Kako su napisali na svojoj Facebook stranici, GSS će danas  pojačati intezitet potrage na mjestu posljednjeg viđenja nestale.

"Fokus potrage za nestalom prebacuje se na neurbani odnosno prigradski dio grada. Sve informacije su i dalje dobro došle kontaktirajte nas i budite od koristi za ovu potragu, jer kvalitetne informacije koje nam daju građani su također snaga kod potraga za nestalim osobama", naveli su iz GSS-a.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije