Potraga uspješno okončana: Pronađen Almas Žiga koji je nestao u Sarajevu

0
Radiosarajevo.ba
Potraga uspješno okončana: Pronađen Almas Žiga koji je nestao u Sarajevu
Foto: Facebook / Almas Žiga

Potraga je uspješno okončana.

Nakon što je porodica prijavila na Operativni centar civilne zaštite da je nestao sugrađanain Almas Žiga brzom reakcijom pronađen je.

"Brzom reakcijom i provjerom informacija na terenu pronašli smo nestalu osobu te istu predali na daljnje pretrage JU Zavod za Hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo. O svemu smo obavjestili PU Novi Grad Sarajevo kao i Operativni centar Civilne zaštite Općine Novi Grad Sarajevo.

Evo šta piše u pismu Željke Cvijanović UN-u upućenom uz posredovanje ruske misije

Evo šta piše u pismu Željke Cvijanović UN-u upućenom uz posredovanje ruske misije

Ovom prilikom se zahvaljujemo savjesnim građanima Općine Novi Grad Sarajevo kao i komšijama i porodici te svim Službama koje su bile uključene u ovaj slučaj. Nestali se udaljio sinoć iz porodičnog stana na Saraj polju u 20 sati a pripadnici GSS Novi Grad Sarjevo su ga pronašli danas u 13:30 sati", saopćeno je iz GSS Novi Grad Sarajevo.

Potraga je uspješno okončana!!! Nakon što je porodica prijavila na Operativni centar civilne zaštite Općine Novi Grad...

Posted by Gorska Služba Spašavanja Novi Grad Sarajevo on Saturday, August 12, 2023

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije