Porodica Milorada Dodika otvara restoran u luksuznom tržnom centru

Radiosarajevo.ba
Porodica Milorada Dodika otvara restoran u luksuznom tržnom centru
Capital.ba / Građani Banje Luke će krajem marta dobiti velelepni tržni centar „Delta Planet“

Građani Banje Luke će krajem marta dobiti velelepni tržni centar „Delta Planet“, koji će imati 110 različitih lokala u kojima ćeb iti i neki od svjetski poznatih modnih brendova, bioskopskih sala, banaka, apoteka, praonica za automobile…

Otvorenje je planirano 21. marta, a mjesto u ovom shoping molu imat će i restoran „Agape“ (211 kvadrata), koji je u vlasništvu porodice predsjedavajućeg Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika, prenosi portal Capital.

Ovaj portal donio je spisak lokala koji će biti u „Delta Planetu“, a iz kojeg je vidljivo da će posjetiocima biti na raspolaganju mnoštvo različitih sadržaja.

Građani Banje Luke će krajem marta dobiti velelepni tržni centar „Delta Planet“ - undefined

Neki od brendova koji će se naći u šoping molu su “Dexy Co”, “Nike”, “Rellax”, “Super Dry”, “Guess”, “Calvin Klein” i mnogi drugi.

Švedska kompanija “H&M” je još u julu prošle godine objavila konkurs za prijem radnika u poslovnici u Banjoj Luci, tako da će i ovaj svjetski brend naći svoje mjesto u “Delti”.

Očekuje se i dolazak španskog tekstilnog giganta “Inditex”, u sklopu kojeg, između ostalih, posluju “Zara”, “Bershka”, “Pull and Bear” i “Stradivarius”.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije