Policija prijavila pet osoba zbog nereda

Radiosarajevo.ba
Policija prijavila pet osoba zbog nereda

Banjalučka policija podnijet će nadležnom tužilaštvu izvještaj protiv Dragana Majkića (30) iz Banjaluke zbog napada na ovlašteno službeno lice u vršenju službene dužnosti, koji se dogodio tokom utakmice banjalučkog Borca i sarajevskog Željezničara na Gradskom stadionu u Banjoj Luci, potvrđeno je u policiji Republike Srpske (RS).

Zbog huligana prekinut susret Borca i Željezničara
 
Prekršajne prijave nadležnom sudu biće podnesene protiv Dragana Majkića, Saše Kopranovića, Aleksandra Ozrena i Alekseja Milunovića zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sprečavanju nasilja na sportskim priredbama RS i Zakonu o javnom redu i miru RS.
 
Pomenuta lica su nakon privođenja u službene prostorije Centra javne bezbjednosti (CJB) Banjaluka puštena na slobodu.
 
Iz CJB-a su saopštili da je na pomenutoj fudbalskoj utakmici bio angažovan dovoljan broj policijskih službenika i to 61 uniformisani policijski službenik, 10 operativaca i tri tima jedinice za borbu CJB-a Banja Luka, a korištene su i dvije kamere.
 
Povrijeđena su četiri policajca, a oštećena dva službena i jedno privatno vozilo, rečeno u CJB-u Banja Luka, koji je osudio ove vandalske ispade.
 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije