Policija do jutros vršila uviđaj

Radiosarajevo.ba
Policija do jutros vršila uviđaj


U sarajevskom naselju Dobrinja II, nakon jučerašnjeg ubistva fotografa M.B, rođenog 1945. godine, vlada zaprepaštenje među susjedima koji su poznavali ubijenog.

Pronađeno beživotno tijelo muškarca

Većina stanara zgrade u čijem se prizemlju nalazi Foto studio ubijenog je preneražena monstruoznošću ubistva, izvedenog prerezivanjem vrata, piše novinska agencija Fena.

Nezapamćeni brutalni zločin izveden je jučer u popodnevnim satima, a nezvanično, fotograf je sat-dva prije nego je nađen ubijen, boravio u obližnjem ugostiteljskom objektu gdje je popio kafu.

Nedugo zatim, blizak prijatelj i dostavljač hrane iz obližnjeg Fast fooda su ga u podrumskom djelu Foto studija pronašli zaklanog.

U naselju u kojem je radio kao fotograf stanovnici ga znaju kao pristojnog i marljivog čovjeka te dobrog susjeda.

Ubistvo se dogodilo u centru Dobrinje II, nadomak Policijske stanice u ulici Omladinskih radnih brigada, koja je jedna od najfrekventnijih ulica, s obzirom na to da su u blizini trgovinski centri, ugostiteljski objekti, banke, pošta i pijaca.

Policija je do rano jutros vršila uviđaj.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije