Banja Luka / Pogledajte susret Dodika i Dragičevića, Davidov otac: Niko se neće izvući!

07. 09. 2018. u 13:20:00 Fena

Shares: 2187

Davor Dragičević, otac stradalog banjalučkog mladića Davida, danas je tražio istinu o smrti svog sina i na skupu na kojem su kandidat za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik, kao i drugi članovi SNSD-a, ozvaničili početak predizborne kampanje za predstojeće Opće izbore u BiH.

S natpisom „Ko je ubio Davida Dragičevića“ Davor je stajao u blizini funkcionera SNSD-a, a potom mu je prišao Milorad Dodik, koji je rekao da niko iz SNSD-a ne sprječava da se otkrije istina i niti je u svemu što se dešavalo u tom slučaju učestvovao.

Nabrojao je sve ono što je inicirano da se uradi kako bi se pomoglo Davoru Dragičeviću, koji je bio uključen i u istragu o smrti sina.

Dragičević mu je zamjerio što je za Davida rekao da je „narkoman i samoubica“, što je Dodik negirao, na šta mu je Davor kazao: "Jok, ja sam."

"Sve ćemo da dokažemo, ko su zločinci i ubice. Idemo do kraja Davide, niko se neće izvući. Zapamtite", rekao je Dragičević.

Dodik je na to reagirao da njega nema potrebe niko da „izvlači“: "Neće mene niko izvlačiti, ja imam podršku naroda. I opet ću biti na tvojoj strani, da se nađe istina."

Dragičević mu je, između ostalog, na to odgovorio:“Svi su pali na tvoja obećanja, Davor Dragičević neće“.

Milorad Dodik je prethodno rekao novinarima da on nema nijedan problem što je Dragičević danas bio na mjestu gdje SNSD počinje kampanju, jer i oni žele da se dođe do istine u tom slučaju.

Video njihovog susreta objavila je televizija N1:

KOMENTARI (2)